Sayfalar

9 Ocak 2015 Cuma

İspanyol sinema oyuncusu Toledo: Batı, milyonlarca kişiyi öldürürken, onlar buna sessiz mi kalacaktı?

Willy Toledo
İspanyol sinema oyuncusu Willy Toledo, sosyal medyada paylaştığı mesajlarında “Charlie Hebdo” saldırısına, Batı dünyasının kitlesel cinayetlerinin sebep olduğunu ileri sürdü.

Willy Toledo, mesajında “Siz, hiç gürültü çıkartmadan günde milyonlarca kişiyi öldürüyorsunuz; onların bu olaylar karşısında sessiz kalacağını mı düşündünüz?” d,ye yazdı. Pentagon ve NATO’nun bombalı saldırılarının ülkeleri bile yok edecek seviyeye geldiğini belirten Toledo, “Bu olaylara karşı eleştirilerimi dile getireceğim. Amacım, sadece sizin de hafızanızı tazelemektir” dedi. Paris’deki saldırıyı lânetlediğini, şiddetle kınadığını da hatırlatan İspanyol oyuncu, bu katliam ile herkesin aklını başına alarak iyi düşünmesi gerektiğini ifade etti.

Willy Toledo, bir süre önce de Avusturalya’da bir kafeye düzenlenen saldırı sonrasında yayınladığı bir twitte, “Adamın biri bara giriyor, içeridekileri rehin alıyor, hiçbir zarar yok; ardından polis baskın düzenliyor 3 ölü. Sonuç, dünyada İslâm’a karşı alarma geçelim sesleri yükseliyor” diye yazmıştı.

Hiç yorum yok: