Sayfalar

17 Aralık 2014 Çarşamba

Hüseyin Gülerce: Pensilvanya beni hedef gösteriyor; hayatım tehlikede

Hüseyin Gülerce: Paralel Yapı'da Allah korkusu kalmamış
Zaman gazetesinden istifa ettikten sonra “Paralel Yapı”ya yönelik ciddi eleştirilerde bulunan Hüseyin Gülerce, Pensilvanya tarafından hedef gösterildiğini belirterek, hayatının tehlikede olduğunu dile getirdi. Gülerce, “Türkiye’nin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Allah korkusu kalmamış ‘Paralel Yapı’, her türlü provokasyonu yapabilir” diye yazdı.

Pensilvanya, Fuat Avni üzerinden mesaj verdi

Twitter’da yazdığı istihbarî bilgilerle Paralel Yapı’nın istihbarat teşkilatının operasyonel sembolü hâline gelen ve Cemaat’i yönlendirmede kullanılan “Fuat Avni” kod adlı twitter hesabı, bu gün yayınladığı mesajlarla Hüseyin Gülerce’yi hedef gösterdi. “Fuat Avni”, Gülerce’nin, Emniyet’te verdiği ifadede bazı Cemaat mensuplarının isimlerini verdiğini ve buna dayanarak 25 Aralık’ta operasyon yapılacağını ileri sürdü. “Fuat Avni”, şunları yazdı:

Gülerce’nin ifadelerine dayanarak 25 Aralık’ta operasyon yapılacak

“Gülerce, Emniyet’te Avukat İnal tarafından misafir edildi. Gülerce, boş dosyalar konusunda savcılara yardım etse de, kendi de boş olunca dosya dolmadı. Gülerce’nin şaşırmış yüz ifadesinin altındaki gerçekleri yakında göreceksiniz. İfadesi kapsamında büyük bir operasyonun temeli atıldı. Gülerce’nin KÇG ekibine teslim ettiği ve çoğu vatandaş ve esnaftan oluşan listeye 25 Aralık günü operasyon planlandı.”

Gülerce, twitter’da açıklama yaptı

“Fuat Avni”nin bu mesajlarını kendisinin hedef gösterilmesi olarak değerlendiren Hüseyin Gülerce, twitter üzerinden yaptığı değerlendirmede, söz konusu iddianın “şerefsizce bir yalan” olduğunu belirttikten sonra, “Pensilvanya, beni hedef göstermektedir. Hayatî bir tehdit altındayım” diye yazdı. Gülerce, şunları kaydetti:

Paralel Yapı’da Allah korkusu kalmamış

“Fuat Avni, son attığı tiwitlerde şahsımı hedef göstermektedir. Bu ismin, bir şahıs olmayıp Pensilvanya merkezli istihbarat havuzu olduğu kanaati yaygındır. Yalanlara dayanarak benim savcılıkta esnaf ve işadamlarının ismini verdiğimi, buna göre yeni operasyon yapılacağını iddia etmektedir. Bu, şerefsizce bir yalandır. Pensilvanya, beni hedef göstermektedir. Hayatî bir tehdit altındayım. Türkiye’nin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Allah korkusu kalmamış ‘Paralel Yapı’, her türlü provokasyonu yapabilir.”

Hüseyin Gülerce, Pazar günleri saat 10.00-11.30 saatleri arasında Beyaz TV’de yayınlanan “Ortak Akıl” programında gündemi değerlendiriyor ve Cemaat’e yönelik sert eleştirilerde bulunuyor.

Hiç yorum yok: